Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

1929 - Erotikon - Gustav Machaty = CSFD 78% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    1929 - Erotikon - Gustav Machaty = CSFD 78% Názov:1929 - Erotikon - Gustav Machaty = CSFD 78% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:2.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-25 Peerov:6 (Seed: 4, Leech: 2)
    Zaner:Drama,Poeticky,Psychologicky,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Special thanks. I wish to express my gratitude to the person working on StK under the nickname DarkAngel. Without her or him creating this torrent would not be possible.


    Quote:
    Rad bych vyjadril podekovani človeku pracujicimu na StK pod prezdivkou DarkAngel. Bez ni nebo bez nej by vytvoreni tohoto torrentu nebylo možne.


    Quote:
    Erotikon

       angličtina Eroticon
       angličtina Seduction

    Drama / Romantický / Poetický / Psychologický
    Československo, 1929, 85 min
    Režie: Gustav Machatý
    Scénář: Gustav Machatý
    Kamera: Václav Vích
    Hudba: Erno Košťál, Jan Klusák
    Hrají: Karel Schleichert, Ita Rina, Olaf Fjord, Theodor Pištěk, Charlotte Susa, Luigi Serventi, Ladislav Herbert Struna, Milka Balek-Brodská, Bohumil Kovář, Beda Saxl, Vladimír Slavínský, Bronislava Livia, Václav Žichovský, Jiří Hron, Willy Rösner, Jára Pospíšil (a.z.)

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/6307-erotikon/prehled/


    Quote:
    language=czech, titulky=english


    Quote:
    anglicke titulky jsou současti mp4 souboru, ale lze je vypnout, pokud rozumite česky.


       


    Quote:
    Za deštivé noci poskytne železniční hlídač nocleh elegantnímu cestujícímu, kterému ujel vlak. Když je hlídač odvolán do služby, zůstane George, jak se cestující jmenuje, s jeho dcerou Andreou v domku sám. Na Andreu mladý světák velmi zapůsobí a ještě téže noci mu dívka podlehne. Ráno George odjede. Andrea po čase zjistí, že čeká dítě. George pokračuje ve městě ve svém nevázaném životě a stýká se důvěrně především s vdanou paní Gildou. Když dostane od hlídačovy dcery dopis, že je těhotná, pošle jí peníze. Andrea odjede do města, aby tam tajně porodila. Dítě se však narodí mrtvé. Andrea se později provdá za muže, který ji zachránil na opuštěné cestě před znásilněním. Andrea mu dala vlastní krev pro nutnou transfuzi po zranění, které mu násilník způsobil. Jednoho dne se náhodou ve společnosti svého manžela setká s Georgem, který ji začne znovu svádět. Záhy se i v mladé ženě probudí znovu dřívější touha, opouští manžela a chce odejít s Georgem...


    Quote:
    Již odskandalózněný němý film se svůdnou hlavní hrdinkou (kulící oči jako postavy z manga komiksů), nesympatickým metrosexuálem (tehdy by použili spíš výrazu donchuán), několika inovatními nápady (text dopisu nebyl tím nejšťastnějším, jakožto nejčitelnějším) a s překvapivě stabilní příběhovou linií. Jinými slovy důkaz, že i na území našeho státu vznikaly kvalitní filmy... před dávnými časy.


    Quote:
    Blaho, blaho, blaho. Kamera, tváře. Já nevím, mně přijde, že tento film v mnohém překračuje kontext roku 1929. Během sledování mě ani na chvíli nenapadne, že film je starý, tohle už je překonané, tohle toto a támhle tamto. Naopak si říkám "Jéžišku, to je tak krásné a stylově čistě udělané!" Film je v detailech maximálně sladký (přídavné jméno vyjadřující obdiv a nadšení). Třeba jak vypadá fotografie dcery, kterou má otec v kuchyni? Ta póza? Květiny v ruce? Blaho. A když tak vážně, intelektuálně zadumám, tak bych řekla, že mi Erotikon přijde lepší než Extase. Jaké obrazy v tomhle filmu Machatý/Vích nabízí! Dospívám pomalu k názoru, že si snad nejvíc vážím kamerově zajímavých filmů.


    Quote:
    Sophisticated and Beautifully Photographed
    I just stumbled across Seduction on an obscure Roku channel (Pub-D-Hub) under its title EROTIKON, and was really wowed by the gorgeous cinematography, subtle and complex acting and effective visual storytelling. And that last one is especially important because the inter-titles on this print were in the original Czech, and therefore completely alien to me.

    The leads were both richly complex people, evolving over the course of the brisk hour and a half from seemingly shallow types (virgin and callow seducer) into rich, fully rounded characters.

    A great exercise in visual storytelling!































    pepa49, Hebrejec, margharethe, pohee, vladek02, Horal, Tramag,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    26/06/2023 04.10.05
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.279 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 10:38
    sql

    TOPlist